Grote Beer: Eersteklas, Imposant, Royaal

Welkom aan boord van
driemastklipper "Grote Beer"

meld u aan voor de nieuwsbrief

Wadden fotografie workshop

Vanaf €345 per persoon

Wil jij je in één weekend verder ontwikkelen in de fotografie met de Waddenzee als omgeving?

  • Wanneer: 7 oktober 17:00 uur t/m 9 oktober 15:00 uur 2016
  • Inclusief: Accommodatie, havengelden, toeristenbelasting, lunch, ontbijt en diner, koffie/thee, beddengoed
 

Haal het maximale uit je camera onder de begeleiding van twee ervaren fotografen Fonger de Vlas en Robert Wierenga. Het waddengebied herbergt verschillende landschappen en fotogenieke plekken. Veel unieke vogels doen het gebied tijdens hun trektocht aan. Door hun jarenlange ervaring weten de workshopleiders de plekjes te vinden. Zo kun je het ongerepte landschap, het spel van lucht, water en licht op je eigen manier vastleggen. Aan inspiratie zal het je niet ontbreken. Verschillende tips en trucs kun je tijdens de workshop verwachten, naast de gezelligheid van de medecursisten.

De workshopdocenten

Tijdens het fotoweekend gaan twee ervaren workshopdocenten mee; Fonger de Vlas en Robert Wierenga. 

Fonger de Vlas is freelance fotograaf en werkt voor verschillende opdrachtgevers in de recreatiebranche. Ook is hij een veel gevraagd bruidsfotograaf. Daarnaast is hij een gedreven landschapsfotograaf. Hij werkt vooral veel met meerdere belichtingen. Voor een indruk van zijn werk: http://www.fotofonger.nl

Robert Wierenga is naast zijn werk als Spoedeisende Hulp Arts gepassioneerd landschaps en natuurfotograaf met veel kennis van zaken die hij graag wil delen. Robert werkt vooral veel met filters. Voor een indruk van zijn werk: http://www.robertwierenga.com

Voor wie

De fotografie workshop is voor zowel beginners als gevorderden. Creatieve controle, waarbij alle basiselementen aan bod komen zoals camera- en opnametechniek, flitstechniek en lichtkwaliteit. Er wordt ruime aandacht besteed aan de compositie, benadering en verlichting van het onderwerp en geavanceerd gebruik van de camera. Je leert ook over het serie- en conceptmatig werken en het werken met flitser(s) los van de camera.

Zorg voor kleding, een regenjas (afhankelijk van de weersvoorspellingen) en goede schoenen. Alle lenzen zijn geschikt tijdens deze workshop, wel is een statief aan te raden maar niet noodzakelijk. De cursus kunnen met alle camera's gevolgd worden maar camera's die met de hand zijn in te stellen is hebben de voorkeur.

's Avonds is er ruime aandacht om de foto's te bespreken en tips en trucs uit te wisselen. Een computer en diaproject zijn hiervoor aanwezig. Hierdoor krijg je optimaal de mogelijkheid om het maximale uit de workshop te halen. Benieuwd naar de ervaringen van de vorige deelnemers? Volg deze link.

Verzorging, data en prijs

Tijdens de workshop verblijf je op een goed verzorgd schip met ruime tweepersoonshutten en goede sanitaire voorzieningen. De voortreffelijk uitgeruste kombuis en de lichte, multifunctioneel ingerichte salon staan borg voor een verblijf dat in alle opzichten tegemoetkomt aan de eisen van deze tijd. Het gehele schip is voorzien van centrale verwarming.

Inbegrepen in de reissom:

  • Accommodatie aan boord van een traditioneel zeilschip;
  • Havengelden en toeristenbelasting;  
  • Lunch, ontbijt en diner; 
  • Koffie en thee; 
  • Beddengoed; 
  • Meerdaagse fotografie cursus; 
  • Les van twee fotografie vakdocenten; 
  • Schermpresentaties met beamer

Prijs € 345,-p.p.

Datum

De workshop vindt plaats op de volgende data:
Vrijdag 7 oktober  vanaf 17:00 uur t/m Zondag 9 oktober 15:00 uur 2016
 
In de workshop wordt gewerkt met kleine groepjes, waardoor 
maximale individuele aandacht en begeleiding gegarandeerd is!
 
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Terug naar het overzicht

Specialiteiten

Meer specialiteiten
U bent hier: