Grote Beer: Eersteklas, Imposant, Royaal

Bedrijfsuitje, familie reunie
of een arrangement op maat

Direct contact

Familie en vrienden

Familie en vrienden

U heeft iets te vieren! En deze keer wilt u eens flink uitpakken. Een originele feestlocatie met volop sfeer mag dan zeker niet ontbreken. De bemanning van Klipper de "Grote Beer" maakt uw trouw-, verjaardag- of jubileumfeestje compleet en onvergetelijk.

U geniet volop van deze bijzondere dag, maar u niet alleen. Ook uw familie en vrienden stralen en hebben de dag van hun leven.

Wilt u het feest geheel in uw stijl verzorgd hebben? Dat kan! Met onze ruime ervaring kunnen we vele kanten op: van een luxe feest met wal activiteiten,tot een stoer piraten feest. Geen thema is ons te gek..

De invulling van de dag is aan u. Geheel afgestemd op uw wensen, stellen wij een programma samen. Zo kunt u samen met uw gasten genieten van een koffietafel en lunch aan boord, om vervolgens na een actieve zeiltocht te gaan eten in uw favoriete restaurant. Maar ook dineren in de sfeervolle salon op het schip behoort tot de mogelijkheden. Als enige schip in de vloot beschikt de Grote Beer over een aparte bar, waar u tot in de kleine uurtjes een feestje kunt bouwen. En bent u moe van al dat feesten? Aan boord zijn genoeg slaapplaatsen waar u en uw gasten kunnen overnachten. Pas de volgende ochtend na een lekker uitgebreid ontbijt neemt u afscheid van elkaar.

Trouwen

Trouwen

Willen u en uw partner elkaar het ja-woord geven midden op het water? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij regelen uw trouwceremonie tot in de puntjes perfect, daar kunt u van op aan. Wij zorgen ervoor dat u en uw partner de mooiste dag van jullie leven beleven. Het stralende middelpunt op het water dat zijn ongetwijfeld jullie twee.

Stel zelf een route c.q. programma samen of vraag om een advies.

Neem contact op

Specialiteiten

Meer specialiteiten