Grote Beer: Eersteklas, Imposant, Royaal

Bedrijfsuitje, familie reunie
of een arrangement op maat

Direct contact

Zakelijk zeilen, succes gegarandeerd!

Zakelijk zeilen, succes gegarandeerd!

Wilt u een zakelijk evenement organiseren in een stimulerende omgeving? Kom aan boord van klipper de Grote Beer en vaar mee. Laat u inspireren door de wind in de zeilen, de kracht van de zee en de snelheid waarmee het schip de golven breekt.

Of het nu om een cursus gaat, een productpresentatie, teambuilding, conferentie of een relatiedag, wij levren maatwerk. In een ontspannen sfeer onderhoudt u uw zakelijke contacten. Wilt u dit doen in de vorm van bijvoorbeeld een vergadering, presentatie, receptie of borrel, u zegt het maar. Aan boord regelen wij de door u gewenste opstelling, evenals overige faciliteiten, zoals presentatiemateriaal en aansluitingen voor audiovisuele middelen. Maar ook de catering kan door ons verzorgd worden. Alles uiteraard geheel afgestemd op uw wensen.

Ook kunt u met uw zakelijke relaties kiezen voor een meerdaags arrangement met overnachting. Een afwisselend programma zorgt voor een perfecte balans tussen werk en ontspanning. ’s Ochtends vergaderen terwijl het schip zeilt, om vervolgens aan het begin van de middag na de lunch op de fiets te stappen om een eiland te gaan verkennen.

Stel zelf een programma samen of vraag om een advies.

Neem contact op

Specialiteiten

Meer specialiteiten